Behandeld steigerhout

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina.

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina.

Steigerhoutkopen.net heeft verschillende soorten behandeld steigerhout. Zoals vintage, antraciet, vergrijsd, geschaafd en geïmpregneerd steigerhout. Het steigerhout is vakkundig behandeld door onze professionals. De steigerplanken hebben een mooie robuuste look, waardoor het een goed alternatief is voor gebruikt steigerhout. Het voordeel is dat de levensduur van behandeld steigerhout een stuk langer is dan gebruikt steigerhout. Daarnaast bevat behandeld steigerhout geen gebruikssporen en bespaart u veel tijd omdat wij het al voor u behandeld hebben.

Verschillende soorten

Vergrijsde steigerplanken zijn eenmalig bewerkt met grijze beits aan alle vier de zijden. Door de mooie egale vergrijsde kleur heeft het hout een robuuste uitstraling. Daarnaast hebben wij ook antraciet kleurig steigerhout die op alle kanten zijn behandeld met grijze beits. Ook hebben wij vintage steigerplanken die een echte ‘retro’ look hebben.

Bovendien heeft Steigerhoutkopen.net ook geschaafd steigerhout. Dit zijn steigerplanken die zijn geschaafd waardoor alle ruwheden zijn verwijderd. De planken zijn direct te gebruiken zonder er nog werk aan te hebben. Daarnaast staat duurzaamheid ook hoog bij ons in het vandaal. Wij verkopen daarom geïmpregneerd steigerhout. Dit hout is vakkundig verduurzaamd door een impregneer behandeling. Dit hout wordt specifiek vaak gebruikt voor het maken van schuttingen.

Groot inkopen is besparen!

Wij belonen klanten die groot inkopen graag. Daarom hanteren wij van Steigerhoutkopen.net een staffelkorting. Koopt u meer dan 50 planken dan bespaart u 5%. Koopt u meer dan 100 planken, dan geven wij u maar liefst 10% korting!

U ontvangt dus ook nog eens korting op de beste kwaliteit steigerhout met Vuren klasse C en toegekende certificaten als PEFC/FSC/Keurhout/KOMO. Wacht daarom niet langer en bekijk ons assortiment behandeld steigerhout snel!

Nieuw! Deel deze pagina met uw vrienden.
Kies uw social media account naar keuze: