Alle steigerplanken

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina.

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
producten per pagina.

Steigerhoutkopen.net is hét adres voor al uw steigerplanken! Wij verkopen uitsluitend steigerplanken van top kwaliteit! Door de grote vraag naar steigerhout worden er steeds hogere eisen gesteld aan de kwaliteit van steigerhout. Steigerhoutkopen.net voldoet aan alle eisen. U kunt bij ons terecht voor nieuw en gebruikt steigerhout. Het verschil zit hem in de prijs en de levensduur. Nieuw steigerhout is goedkoper dan gebruikt steigerhout. En daarnaast gaat nieuw steigerhout ook langer mee.

Al onze steigerplanken worden handmatig gesorteerd, schoongemaakt, en indien gebruikt worden spijkers en schroeven verwijderd. Als u steigerplanken besteld bij Steigerhoutkopen.net krijgt u steigerplanken van top kwaliteit die direct klaar zijn om te worden verwerkt.

Afmetingen en voorraad

Onze steigerplanken zijn verkrijgbaar in diverse lengtematen en afmetingen. Wij verkopen steigerplanken in de lengtematen 2 meter t/m 5 meter. De dikte van de planken ligt tussen de 2,8 cm en 3,3 cm. De breedte van de steigerplanken varieert van 5 cm breed tot 20 cm breed.

Al deze soorten en maten hebben wij direct op eigen voorraad liggen. Door het hanteren van eigen voorraad werken wij met korte lijnen waardoor wij snel en flexibel kunnen leveren, ongeachte de grootte van uw bestelling. In 2014 heeft meer dan 30.000 meter steigerhout via de webwinkel vanuit onze magazijn de weg gevonden naar honderden consumenten door heel Nederland en België.

Levering en service

Heeft u een keuze gemaakt uit onze steigerplanken? Dan bezorgen wij uw bestelling altijd binnen 3 dagen! Daarnaast kunt u ook zelf een bezorgdatum kiezen. U bepaald wanneer onze chauffeur uw bestelling komt bezorgen. Wij kunnen tot op uiterlijk een uur nauwkeurig de aankomsttijd bepalen. De chauffeur geeft u 30-60 minuten van te voren namelijk een telefoontje met de exacte aankomsttijd.

Of u nu in Nederland of in België woont, wij bezorgen waar u wilt tegen een scherp tarief. Wij kunnen het ons niet voorstellen, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Mocht dit het geval zijn, dan krijgt u ook nog eens uw geld terug!

Nieuw! Deel deze pagina met uw vrienden.
Kies uw social media account naar keuze: